Amanet Auto si Moto in Bucuresti

GoldAmanet ofera imprumuturi de tip amanet pentru o gama larga de automobile, motociclete, scutere, abarcatiuni si atv-uri.Oferim garantat cel mai bun pret de pe piata in cele mai avantajoase conditii!Prin GoldAmanet poti imprumuta pana la 75% din valoarea evaluata a masinii tale!Contactati-ne telefonic la: 0763.22.12.22 - 0762.00.09.60 sau prin e-mail: office@gold-amanet.ro sau veniti intr-una dintre agentiile noastre pentru o evaluare tehnica.

Veti primi o oferta satisfacatoare din partea noastra pe loc! Se va semna contractul de imprumut in urma caruia veti primi banii pe loc!


Cel mai Avantajos Amanet Auto din Bucuresti


Durata imprumutului pentru amanet auto poate varia intre 1 si 30 de zile cu prelungire nelimitata. Comisionul este recalculabil, astfel incat veti achita comisionul doar pentru durata efectiva a imprumutului, indiferent de perioada contractuala!Imprumutul si comisionul se pot achita si in rate!Masina dumneavoastra se va afla in siguranta in incinta parcului nostru auto. Dispunem de monitorizare video si paza non-stop.Daca doriti sa vindeti masina in timpul contractului cu noi, va oferim posibilitatea de prezentare a autoturismului cu care ati garantat in cadrul parcului nostru auto, eventualilor clientiPentru a fi eligibil de un amanet auto aveti nevoie de urmatoarele documente:  • - cartea de identitate a proprietarului

  • - cartea de identitate a autoturismului

  • - certificatul de inmatriculare al autoturismului

  • - copie certificat de inregistrare la registru comertului (in cazul autoturismelor inmatriculate pe firma)


Cotatie AUR & ARGINT

Suma obtinuta
Dobanda pe zi

Suna-nepentru o cotatie rapida

0763.22.12.22 - 0762.00.09.60
locatie amanet auto bucuresti