Amanet Electronice in Bucuresti

Amanet electronice, gsm, foto-video!Daca doriti un imprumut urgent, puteti opta oricand pentru amanetarea obiectelor electronice. La GoldAmanet puteti lasa ca amanet telefoane, aparate foto-video si alte electronice.In cazul electronicelor, GoldAmanet va propune doua servicii distincte: puteti lasa ca amanet telefoane si aparate foto-video pentru a obtine un imprumut sau le puteti vinde direct. In evaluarea electronicelor conteaza foarte mult ca acestea sa fie functionale si sa fie in stare buna. Se va face o analiza vizuala a electronicelor, dar si una tehnica. Specialistii nostri va vor propune o oferta de imprumut sau de cumparare corecta si in acord cu valoarea obiectelor propuse.

Primim in amanet sau cumparam: televizoare, aparate foto, laptopuri, calculatoare, dvd-playere, camere video, tablete PC, telefoane si multe altele care fac parte din gama de aparatura electronica de care suntem interesati.

Vom incerca intotdeauna sa va oferim cea mai mare suma posibila pentru obiectele ce doriti sa le lasati garantie.


Cele mai bune solutii de amanet pentru electronice

Serviciul de amanetare propus de GoldAmanet, este sigur si confidential. Obiectele dumneavoastra. electronice vor fi pastrate in siguranta pana in momentul in care sunteti gata sa le ridicati sau pana la data scadenta convenita. Gold Amanet va asteapta in sediul sau pentru a va ajuta sa obtineti cele mai bune imprumuturi prin amanet de telefoane, foto-video si electronice!Contacteaza echipa Gold-Amanet pentru un imprumut rapid!Telefon:

0763.22.12.22 - 0762.00.09.60

e-mail: office@gold-amanet.ro

Cotatie AUR & ARGINT

Suma obtinuta
Dobanda pe zi

Suna-nepentru o cotatie rapida

0763.22.12.22 - 0762.00.09.60
electronice in bucuresti