Amanet - Aur si Argint

goldamanet Doar la GOLD AMANET va puteti transforma aurul, argintul si platina in numerar rapid si usor! Aduceti metalele pretioase intr-unul din agentiile noastre si primiti banii pe loc! Cumparam / amanetam toate tipurile de aur indiferent de karate: 8 karate, 10 karate, 12 karate, 14 karate, 18 karate, 22 karate, 24 karate.

Daca aurul tau nu este marcat, noi iti stam la dispozitie pentru identificarea tipului de aur cu cele mai sigure metode pentru a-ti asigura cel mai bun pret posibil

Amanet aur - PRETURI FARA CONCURENTAbijuterii Cumparam sau primim in amanet bijuterii deteriorate, fragmente din aur, monede din aur, ceasuri din aur.

Tranzactiile realizate de GOLDAMANET sunt rapide, usoare si sigure.

GOLD AMANET analizeaza cu atentie in fata dumneavoastra fiecare obiect, astfel incat evaluarea obiectelor dumneavoastra sa fie efectuata corect in functie de greutatatea si puritatea acestora.

Poti alege perioada contractului care ti se potriveste cel mai bine (intre 1 si 30 zile) Poti prelungi contractul ori de cate ori doresti. NU poti rambursa imprumutul la scadenta ? Nicio problema ! Trebuie sa achiti doar comisionul si sa prelungesti contractul pe orice perioada doresti

Poti rambursa cand doresti si cum doresti : integral, doar comisionul sau in rate!

Daca sunteti in cautarea unor servicii de amanet aur sau amanet argint, contactati o firma cu traditie si renume in domeniu Gold Amanet este solutia!

INCA NU ESTI CLIENT GOLDAMANET!?
GRABESTE-TE! SUNA LA: 0765.414.115 sau 0762.000.960

Cotatie AUR & ARGINT

Suma obtinuta
Dobanda pe zi

Suna-nepentru o cotatie rapida

0763.22.12.22 - 0762.00.09.60
amanet aur si argint