Metoda de evaluare

metoda de evaluare amanet Acordarea de imprumuturi urgente, pe termen scurt, in schimbul unor garantii evaluabile pe loc.

Perioada de acordare a imprumutului este proportionala cu raportul dintre valoarea garantiilor si suma imprumutata.

Comisionul este recalculabil si negociabil pentru fiecare zi din perioada imprumutului, durata minima a imprumutului cinci zile si maxima 30 de zile. Dupa achitarea comisionului contractul se poate prelungi pe perioade de maxim 30 de zile, fara nici o limitare. La rambursarea anticipata a imprumutului comisionul se recalculeaza.

Mentionam ca, in functie de cuantumul sumei imprumutate si de raportul acestuia cu valoarea garantiilor lasate, comisionul se poate negocia pana la 0,1%.

La imprumuturi garantate cu alte obiecte in afara de aur comisionul este negociabil. Clientii nostri sunt persoane onorabile care solicita un imprumut urgent. Nu dorim sa incurajam imprumuturile care nu pot fi rambursate, singura solutie ramanand valorificarea garantiilor. Nu acceptam garantii cu provenienta echivoca.Persoanele imprumutate trebuie sa aiba peste 18 ani si sa se legitimize cu un document de identitate (carte de identitate sau pasaport) valabil *evaluarea se face la greutatea neta a aurului din componenta bijuteriei .Valorile se pot modifica in functie de pretul zilnic al aurului

Evaluari electronice amanet

Primim electronice si obiecte de arta in amanet. Suma imprumutata nu poate depasi 50% din valoarea de piata second hand a obiectului. Primim in amanet: telefoane mobile, laptopuri, aparate foto si video, televizoare lcd si plasma. Aparatura trebuie sa fie in stare perfecta de functionare si fara urme vizibile de uzura. Dorim ca serviciile GOLD AMANET sa constituie un ajutor real pentru Dumneavoastra !

Cotatie AUR & ARGINT

Suma obtinuta
Dobanda pe zi

Suna-nepentru o cotatie rapida

0763.22.12.22 - 0762.00.09.60