Servicii GoldAmanet

Acordarea de imprumuturi urgente, pe termen scurt, in schimbul unor garantii evaluabile pe loc.

Serviciile de amanet propuse de GOLD AMANET nu reprezinta o alternativa la imprumutul bancar, imprumuturile acordate de noi reprezentand un "prim ajutor financiar". Perioada de acordare a imprumutului este proportionala cu raportul dintre valoarea garantiilor si suma imprumutata.

Comisionul este recalculabil pentru fiecare zi din perioada imprumutului, durata minima a imprumutului 5 zile si maxima 30 de zile. Dupa achitarea comisionului contractul se poate prelungi pe perioade de maxim 30 de zile.

In cadrul acestor servicii de amanet, la rambursarea anticipata a imprumutului comisionul se recalculeaza.


Servicii Amanet non-stop


Mentionam ca, in functie de cuantumul sumei imprumutate si de raportul acestuia cu valoarea garantiilor lasate, comisionul se poate negocia pana la 0,1%.

La imprumuturi garantate cu alte obiecte inafara de aur comisionul este calculat in functie de suma imprumutata.

Clientii nostri sunt persoane onorabile care solicita un imprumut urgent. Nu dorim sa incurajam imprumuturile care nu pot fi rambursate, singura solutie ramanand valorificarea garantiilor. Nu acceptam garantii cu provenienta echivoca.

Persoanele imprumutate trebuie sa aiba peste 18 ani si sa se legitimize cu un document de identitate (carte de identitate sau pasaport) valabil. Dorim ca serviciile GOLD AMANET sa constituie un ajutor real pentru Dumneavoastra!

Gold Amanet este un amanet non-stop, gata sa raspunda nevoilor dumneavoastra urgente de imprumuturi. Puteti apela oricand la serviciile noastre de amanet non stop si va puteti baza pe faptul ca veti beneficia de o evaluare corecta si un imprumut punctual.

Cotatie AUR & ARGINT

Suma obtinuta
Dobanda pe zi

Suna-nepentru o cotatie rapida

0763.22.12.22 - 0762.00.09.60
amanet in bucuresti